"Meet the team behind the visor"

Om os

360 graders influencer marketing

Hvem er vi?

Vi er et kreativt og dataorienteret influencer bureau, som tilbyder influencer marketing i et 360 graders perspektiv, og hvor eksklusivt content og salg går hånd i hånd.

Vi er en del af et stort mediehus, hvor alt er samlet under et tag. Vi er eksperter i influencer marketing, men derudover kan vi gennem vores andre afdelinger også sikre dig en ensartet tilgang til dine markedsføringsaktiviteter og derved opnå konsistens og en 100 % integreret marketing løsning. Vi kan hjælpe med alt lige fra strategi, konceptudvikling, identificering af de rette influenter, aktivering af mikro-, makro- og mega influenter, performance marketing, content produktion, videoproduktion, events, afrapportering og evaluering.

xtra_hor._7

Hvorfor vælge os?

Mennesker stoler på mennesker – ikke virksomheder eller brands. Det er den præmis, der er vigtig at forstå og arbejde hen mod, hvis du vil vinde i det lange løb på de sociale medier. Influenter er den digitale form for word-of-mouth og er en hurtig, troværdig og yderst effektiv vej fra dit brand til slutbrugeren. Det er dog altafgørende, at du samarbejder med de rette influenter, så det netop bliver troværdigt og I opnår den ønskede effekt. Det rette match mellem brand og influent giver dit brand en menneskelig stemme, som i den grad skaber præferencer for dit brand hos slutbrugerne.

Hos Sky Agency har vi et stort internationalt netværk af dygtige og kompetente influenter. Vi er eksperter i udvælgelse af influenter, så vi sikrer 100 % brand-fit. Vi ved dog også, at influencer marketing kan være yderst ressourcekrævende, og vi håndterer derfor hele processen fra A-Z.