"Space travel requires more than just the rocket"

Content marketing

evnen til at skabe indhold, der i sig selv er marketing

Content Produktion

Skab fantastisk og unikt indhold på de sociale medier, der flytter dit brand og bundlinje. Hos Sky Agency har vi et stort netværk af dygtige influenter inden for stort set alle områder, der skaber kreativt, relaterbart og unikt content til dine SoMe kanaler.

Video produktion

Sky Agency er en del af et stort mediehus med kontakt til nogle af de dygtigste fotografer i landet. Vi kan derfor udføre professionel videoproduktion for store som små virksomheder. Vi ved, at videomarkedsføring af høj kvalitet skaber en værdifuld opmærksomhed omkring din virksomhed, dit produkt eller en begivenhed. Vores super kompetente team kan varetage hele processen fra idé til den færdige film.

Magasiner

Igennem flere år har vi udarbejdet en lang række magasiner for forskellige kunder i forskellige brancher. Vi har blandt andet lavet magasiner til ejendomsmæglere, hoteller, fodboldklubber, revisionsfirmaer og håndværkere for blot at nævne et par stykker. Vores magasiner giver en meget målrettet markedsføring, der kan være med til at eksponere dit produkt eller din virksomhed ud imod lige præcis den målgruppe, du ønsker at ramme.